Actueel

Warrior Monk uit Amsterdam!

Velen hebben getrained in Shaolin Tempel maar slechts weinigen deden dat samen met de Warrior Monks en nog minder gingen er mee on tour om er op te treden. Shaolin Wuhun Helan’s  Erwin Dörr heeft al het bovenstaande gedaan en daar zijn wij heel erg trots op!
Ik herinner het mij als de dag van gisteren, dat ik een mailtje ontving met het verzoek of hij mee mocht doen met een proefles. Niet lang daarna verscheen hij in korte broek en genoot zichtbaar van de eerste les. Hij was toen nog druk met afstuderen aan de Amsterdamse Hogeschool voor de Kunsten en het was zes maanden later dat hij zich weer meldde: “kent u mij nog?”.

Sindsdien is Erwin een vaste verschijning in de les en is in korte tijd uitgegroeid

 

 tot een van de gevorderde leerlingen. Zijn liefde voor kungfu deed hem twee jaar geleden afreizen naar China. Destijds was de bestemming Fwang Tempel maar dit jaar toch gekozen voor Shaolin Tempel.

Aangenaam verrast was ik toen ik hoorde van zijn prestaties aldaar. On tour met de monniken en optreden in Shaolin Tempel en theater in Zhengzhou! Supertrots is deze leraar en samen met haar al zijn medeleerlingen. Wij wensen Erwin heel veel succes voor de tijd die hem nog rest en kijken uit naar zijn terugkeer.

Omituofo!