Actueel

Verslag Open Dag 2013

Ook dit jaar was de Open Dag een groot succes. Het wordt elk jaar een klein beetje drukker. Wat deze keer bijzonder maakte was het grote aantal leerlingen dat heeft meegewerkt aan de optredens voor de ouders, vrienden, familie en gasten. Ook de allerkleinsten waren van de partij en alhoewel sommigen nog maar net op Kungfu zitten, lieten ze vol trots zien wat ze al hebben geleerd. In tegenstelling tot de voorgaande jaren was het niet zonder meer een demo maar meer laten zien hoe dezelfde vorm door verschillende niveaus en leeftijdsgroepen werd uitgevoerd. Iedereen leert hetzelfde en een ieder oefent op zijn niveau. Dit jaar heeft ook de qigong klas hun vorm gedemonstreerd!

Open Dag 2013Open Dag 2013

Ook hadden we dit jaar bijzonder bezoek. Niemand minder dan Shihan Wilfred Burgos, Erika Blackson’s eerste leraar op het pad van de Martial Arts. In zijn speech wijdde hij uit over het trainingsverleden van Erika, de inzet en hoogtepunten uit haar Karate verleden. Het toeval wilde dat in die week nog een Karateleraar op vakantie was in Nederland, Sensei Fahan Khazarian 3e dan Shotokan uit Duitsland. Hij was de oom van een van de leerlingen en wilde weleens zien wat dat Kungfu was. Beide heren waren onder de indruk van de verrichtingen van de leerlingen!

Open Dag 2013Open Dag 2013

Tenslotte was er de pittige Zumba afsluiting onder leiding van Bernadette Bastemeijer. Na deze sfeervolle afsluiting was het tijd om te eten. Ook dit keer was het vegetarische buffet overvloedig en kon men napraten onder het genot van een hapje en een drankje. We kijken alweer uit naar de volgende Open Dag welke ook het vijfjarig bestaan van de school zal markeren. Het jubileumshirt is al in de maak. Dank aan alle leerlingen, ouders, familie, vrienden en gasten en tot ziens bij de volgende Open Dag!

Omituofo!