Actueel

Onverwacht bezoek!

Waarom je altijd moet komen trainen? Je weet maar nooit wie langskomt! Niemand minder dan Donique Saatenang aka Shi Yanmai. Hij was in Amsterdam voor diplomatieke aangelegenheden maar wist tijd vrij te maken in zijn drukke schema. Hij zou naar zeggen even komen “kijken” maar kon het niet laten toch voor de groep te staan en het een en ander met ons te delen.

Dominique Saatenang ook bekend als “Le Bruce Lee Africain”, “The Black Eagle” en “The Black Chinese” heeft een imposante CV op ’t gebied van Shaolin Kungfu. Het was niet gemakkelijk en hij heeft heel veel opgeofferd voor zijn droom. Ging op jonge leeftijd naar China en werd toegelaten tot de Shaolin Tempel. Ook slaagde hij op de Sport University van Beijing voor zijn graad Wushu en is ook internationaal scheidsrechter. Teveel om op te noemen. Wil je meer over hem weten bezoek dan zijn website www.saatenang.com

Een bezoek aan zijn website is zeker de moeite waard! Vanaf deze plek willen wij meester Saatenang bedanken voor zijn bezoek en de les en hopen hem ooit nog een keer te mogen verwelkomen.

Omituofo!

met Dominique Saatenang