Actueel

Gelukkig Nieuwjaar!

De feestdagen zitten er op en het is tijd om er alweer tegen aan te gaan. Ik hoop dat jullie er zin in hebben want er is genoeg te doen in 2016. Wij hopen in 2016 veel nieuwe leden te mogen verwelkomen. Goede voornemens? En zit daar ook bij, werken aan je conditie, lenigheid en algehele fitheid? Dan bent u bij ons aan het juiste adres en het is er nog leuk ook! Wij trainen zes dagen per week en in het rooster kunt u een keuze maken uit de tijden die u het beste uitkomen.

Eerste activiteit dit jaar is een intensieve training/workshop weekend met een leraar uit China. In het weekend van 22 januari is bij ons op bezoek Shi Miao Hai uit de Fawang Tempel. Meer informatie volgt maar het een en ander is al te zien op onze facebook pagina, “Shaolin Wuhun Helan”.

Verder jullie aandacht voor ons tweede toernooi in mei dit jaar. Het beloofd er nog drukker te worden als vorig jaar en dus ook meer competitie. Nog meer reden om vanaf nu serieus te gaan trainen. Er is natuurlijk nog meer te doen dit jaar maar dat wordt in de loop der tijd bekend gemaakt.

Bezoek ook onze facebook pagina, kijk eens op ons youtube kanaal en niet te vergeten, de blog (www.shaolinpowered.blogspot.nl).

Rest mij u allen een gezond, gelukkig, voorspoedig en sportief 2016 toe te wensen!

Omituaofo.

gelukkig nieuwjaar