Actueel

5 jaar Shaolin Wuhun Helan!

De Open Dag dit jaar is een hele bijzondere, we vieren namelijk ook het vijfjarig bestaan van de school. 20 juni is niet de officiële datum maar er is geen betere dag om dit te vieren dan tijdens de Open Dag, wanneer wij allen samenkomen voor de feestelijke afsluiting van het seizoen.

Wil je een beeld krijgen van de ontwikkeling van de school de afgelopen 5 jaar? Neem dan een kijkje op de website. In 2009 begonnen met precies 1 leerling en nu vijf jaar later, nog steeds niet heel erg groot maar een school met stevige basis en steeds meer mensen die ons weten te vinden.

In de vijf jaren zijn wij twee keer verhuisd maar sinds drie jaar zitten we in de prachtige gymzaal van basisschool het Klaverblad. Gedurende deze vijf jaar hebben wij veel meegemaakt en heel veel nieuwe vrienden gemaakt, ironisch genoeg de meesten uit het buitenland. Zhao shifu die de aanzet gaf, Meester Walter Gjergja (Shi Xing Mi) voor zijn bemoedigende woorden, Philip Sahagun voor zijn steun iedere keer als hij er was, kungfu broer Jay Tjon Jaw Chong voor het vertrouwen, Shaolin Kungfu Chan LV voor de vriendschap en de uniformen en Shaolin Tempel Duitsland waar de deuren altijd open staan!

Natuurlijk zijn er nog veel meer namen te noemen en vergeef mij als jouw naam er niet tussen staat. Ik vrees dat ik de lijst nooit compleet krijg want er komen steeds meer mensen bij.

Dit was in feite ook het doel van de school, het sluiten van vriendschappen en het bewijs dat door samen te trainen we het beste uit mekaar naar boven halen.

De familie groet. We hebben sommigen zien vertrekken maar die zijn niet vergeten.
Op 20 juni kijken we terug maar vooral vooruit. Leerlingen zullen op deze dag hun kunsten tonen aan familie, vrienden en genodigden.
Vanaf deze plek wil ik een ieder bedanken voor de inzet. Blijf vooral trainen de komende 5 jaar of langer!

Omituofo!

Open Dag 2014